Kwaliteit is een factor die we heel belangrijk vinden en we doen er alles aan om dit op elk niveau hoog te houden. De goedkeuringen van strenge wereldwijde regelgevende instanties voor de Hetero-productiefaciliteiten van ons moederbedrijf getuigen van deze kwaliteitseis.
En elke productiefaciliteit van Hetero is state-of-the-art met geïntegreerde kwaliteitssystemen en -processen die absolute naleving van cGMP (huidige Good Manufacturing Practices) mogelijk maken.
Kwaliteitscontrolelaboratoria die zijn uitgerust met zeer nauwkeurige apparatuur, zorgen ervoor dat uitmuntendheid consistent wordt gehandhaafd tijdens de productieprocessen. Ook worden de hoogste normen nageleefd als het gaat om gezondheids-, veiligheids- en milieupraktijken.

Geneesmiddelenbewaking en medische zaken

Amarox-producten moeten worden gebruikt zoals voorgeschreven door de arts in de gezondheidszorg en in overeenstemming met de samenvatting van de productkenmerken van elk product en volgens de bijsluiter voor de patiënt.
Verdere vragen met betrekking tot Amarox-producten en het gebruik ervan kunnen worden gemaild naar info@amarox.nl. Alle vragen zullen zo snel mogelijk worden beantwoord.
Klik op de link om toegang te krijgen tot het formulier voor het melden van bijwerkingen.
Neem in geval van nood contact op met 06-51168061 of internationaal +44(0) 2039720004.
Beide telefoonnummers zijn 24 uur per dag beschikbaar.